Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Main Products

    Produk Utama

    Jiangxi Ningxin New Materials Co., Ltd. yaiku perusahaan induk Jiangxi Ningheda New Materials Co., Ltd., sing dununge ana ing Taman Industri berteknologi tinggi Fengxin County, Yichun City, Provinsi Jiangxi. Iki minangka produsen bahan baku grafit ing Sou ...
    Waca liyane
  • HK Jewellery Fairs

    Pameran Perhiasan HK

    Ing taun 2019, perusahaan kami, Jiangxi Ningheda New Material Co., Ltd., melu Pameran Perhiasan Hong Kong Juni lan Pameran Perhiasan Hong Kong September ing wektu sing padha, lan nampa akeh pabrikan lan pedagang saka macem-macem negara sing melu ing industri perhiasan. Ing ...
    Waca liyane
  • European customers come to visit our company

    Pelanggan Eropa teka kanggo ngunjungi perusahaan

    Ing wayah esuk tanggal 12 November 2019, pelanggan Eropa perusahaan teka ing perusahaan kanggo ngunjungi. Atas wakil saka Pak Ju, manajer umum Jiangxi Ningheda New Material Co., Ltd., ngaturake sambutan sing apik kanggo para pelanggan lan nyusun gaweyan resepsi sing tliti. Eu ...
    Waca liyane